Dax för trappstädning och extra städhjälp?

Det börjar så smått gå mot riktigt kyliga tider och följer väderleken mönstret från tidigare vintrar så blir det både kallt och halt i vårt kära Göteborg.

För dig som hyresvärd eller representant för bostadsrättsföreningen kan det vara hög tid att börja fundera på extra städhjälp i allmänhet och kanske på en mer frekvent trappstädning i synnerhet. Det finns många anledningar att lägga lite extra tid på dylika ärenden.

Speciellt handlar det om säkerhet. Is, fukt och smuts har en tendens att skapa farliga miljöer och ”goda” förutsättningar för halka. Och som ansvarig för fastigheten blir det en fråga om ansvar för andra människors välbefinnande. För att få in offerter och förslag på städservice rekommenderar vi att du använder vår kostnadsfria offerttjänst – formuläret för detta hittar du här till höger.

Och du: var ute i god tid! Helt plötsligt är ovädret här och då är det försent med förebyggande åtgärder; och, inte minst, kommer det bli svårt att få hjälp av en duktig städfirma med för kort varsel.

<