Eriksberg Fönsterputs och städning

Eriksberg Fönsterputs och städning

efp städfirmaEriksberg Fönsterputs och städning vill vi rekommendera med lite extra emfas för dig som söker städhjälp i hemmet och som vill ha kompetens och pålitlighet till en liten kostnad (och vem vill inte det?).

Här kan du i basutförandet välja mellan 3 enkla städpaket med en fast månadskostnad; small, medium och large, där sistnämnde innebär städning en gång i veckan. Och det är lätt att få offert och kontakt med Eriksbergs Fönsterputs och städning.

Själva förfarandet är enkelt. Du bokar tid för en provstädning där du tillsammans med städfirman går igenom hur mycket som ska städas och hur ofta du tänkt dig denna städning. Därefter kommer ni överens om pris och passande städpaket tillsammans.

EFP, som städfirman förkortar sitt namn, erbjuder även sin städservice åt företag och sköter gärna kontorsstädning och fönsterputs enligt önskemål. Mot bakgrund av en strikt kvalitetspolicy och miljöpolicy, och med en fokus på att bygga långsikta relationer med nöjda kunder, är detta en firma som ständigt skapar representativa och trevliga miljöer att vistas i.

Hemsida: www.efp.se
Epost: info@efp.se
Telefon: 031/7150690
Rösta: [ratings]

Tips på fler firmor:
Fix Cleaning Service, Guldhedens Städservice, V Städ