Fix Cleaning Service

Fix Cleaning Service
För många som är på jakt efter städning finns är det viktigt med en trygg leverantör, en städfirma i Göteborg som går att lita på och som kan lämna garantier på sin städservice. Det låter kanske som en självklarhet, men som du säkert redan vet finns det både seriösa och mindre seriösa företag i branschen för hushållsnära tjänster och städning. Fix Cleaning Service tillhör definitivt den förstnämnda kategorin städfirmor. Faktum är att det är sällsynt, även med svenska mått mätt, att hitta en städfirma med dylika kvalifikationer. Vi har inte utrymme att räkna ut alla, men vill ändå nämna följande.

Fix Cleaning Service är medlemmar i Svenskt näringsliv, Almega (för kollektivavtal) och Svenska Golvrådet, miljödiplomerade av Göteborgs Stad, har hög ansvarsförsäkring, är försäkrade vid nyckelförlust och har tillika en PRYL-certifierad arbetsledning. Utöver dessa utmärkta trygghetskvalifikationer är detta en städfirma som med ett brett spektrum av städtjänster – i hemmet, på kontoret, i butiken eller trapphuset.

Fix Cleaning Service har kunder som består av privatpersoner, organisationer, företag och offentlig sektor. Alla omhändetagna med ledorden för verksamheten: hög standard, personligt engagemang och punktlighet!

Hemsida: www.fixcleaningservice.com
Epost: info@fixcleaningservice.com
Telefon: 031-21 37 00
Röster: [ratings]

Tips på fler städfirmor:
Eriksbergs Städ, Guldhedens Städservice, V Städ