Guldhedens Städservice

Guldhedens Städservice
guldhedens städserviceHär har vi en riktig pärla bland stadens alla städfirmor. Guldhedens Städservice har en affärsidé som är lika enkel som solid: att erbjuda professionella
städtjänster till privata & offentliga företag, samt hushållsnära städtjänster.

Detta är ett företag som satsar seriöst och långsiktigt med särskild fokus på personal, service, kvalitet och miljövård i arbetet. Tillika är det ett städföretag i Göteborg som både du som privatkund eller som företagskund kan vända dig till. Variationen av tjänster är omfattande.

Här kan du anlita service inom en rad olika städuppdrag, allt från nischade jobb såsom golvvård och mattstädning, till ordinära städuppdrag i hemmet samt….ja, fönsterputs, trappstädning, byggstädning, flyttstädning, butiksstädning och . För dig som gymägare är det här städfirman med stort S.

Hos Guldhedens Städservice finns erfarenheten och en väl utarbetad plan för att ta sig an alla de hygieniska utmaningar som att städa ett gym innebär. Detta är också en aktör för dig som är van vid att kolla upp referenser och göra en noggrann grundkoll innan du anlitar ett företag – och som vill ha garantier på städningen. Guldhedens Städservice har personal med tystnadsplikt enligt sekretessavtal, de lämnar garantier på jobben där reklamationer åtgärdas kostnadsfritt och vid begäran kan du få tillgång till utdrag på brottsregister.

Säkert, seriöst och prisvärt!

Hemsida: www.guldhedens-stadservice.se
Epost: info@guldhedens-stadservice.se
Telefon: 076-8026641
Röster: [ratings]

Tips på fler:
Eriksbergs Städ, V Städ, Fix Cleaning Service