Städbolaget AB

Städbolaget AB

städbolaget göteborgStädbolaget i Göteborg har 2 saker som vi tycker väldigt mycket om: bredd och kompetens. Och det låter kanske inte så märkvärdigt. Men faktum är att många som erbjuder städhjälp har varken eller, det har, så att säga, mången kund får erfara den trista vägen.

Hursomhelst. Bredden finns i det stora utbudet av tjänster, både för privatpersoner, organisationer och företag. Hos Städbolaget i Göteborg kan du få städhjälp i hemmet, på kontoret, i trappen, vid flytten och mängder av andra tillfällen. Alla jobb utförs med samma stringens och omsorg. Kompetensen står både erfarenheten som städbolag och ISO-och diverse miljöcertifieringar för.

Som företagare är Städbolaget AB i Göteborg en kanonresurs; beskriv ditt behov av städning så får du ett skräddarsytt och prisvärt städ- och lokalvårdspaket i retur inklusive en personlig kontakt. Det ska också nämnas att detta är en städfirma som erbjuder flera attraktiva specialkompetenser, såsom matt- och möbeltvätt, gardintvätt, konferensservice och försäljning & uthyrning av entrémattor.

Med andra ord, här har du möjlighet till service, underhåll och bistånd med allt som har med städning att göra.


Hemsida: www.rentprofessionellt.se
Epost: info@stadbolaget.net
Telefon: 031/7230800
Röster: [ratings]

Tips på fler alternativ:
Eriksbergs Städ, V Städ, Fix Cleaning Service, Städgruppen