Städfirmor Göteborg

Städfirmor Göteborg – så hittar du rätt bolag

Det finns gott om alternativ för dig som letar efter Städfirmor i Göteborg. Men som potentiell kund, vare sig du representerar dig själv privat eller söker städhjälp för ett företag, organisation eller offentlig sektor, brukar det vara viktigt med referenser och trygghet.

För att hjälpa dig en smula på traven har vi sammanställt en lista med 7 städfirmor i Göteborg som vi hört en hel del gott om. Vi har också gjort de möjligt för våra besökare att rösta på de olika firmorna. Vilken städfirma du slutligen väljer är förstås helt upp till dig och vilket typ av uppdrag det gäller.

Ett tips: skynda långsamt, gå på magkänslan med vägledning av stora portioner sunt förnuft och var aldrig rädd för att ställa frågor. Det kan spara dig åtskilliga hundralappar och stresshormoner i framtiden.

# Lista med 7 bra alterantiv

Städgruppen

Städgruppen i Göteborg

Städgruppen i Göteborg är en städfirma som erbjuder städservice för företag/organisationer samt mängder av alternativ för dej som letar efter någon som kan sköta din hemstädning; 1 eller många gånger varje månad, 1 timme åt gången eller helt enligt dina behov.

Gå till sidan för Städgruppen

Eriksberg Städning

efp städfirmaEriksberg fönsterputs och städning vill vi rekommendera lite extra för dig som letar efter städhjälp i hemmet och som vill ha expertis och erfarenhet till ett litet pris. Hos denna städfirma i Göteborg kan du i basutförandet välja mellan 3 enkla städpaket.

Gå till sidan för mer info om Eriksberg Fönsterputs och Städning

Fix Cleaning Service

Fix Cleaning Service i Göteborg en sällsynt välrenommerad och erfaren kategori städfirmor i Göteborg; ja, faktiskt även med den nationella måttstocken så att detta en städfirma med riktigt goda kvalifikationer för de flesta städuppdrag.

Läs mer om Fix Cleaning Service

Guldhedens Städservice

guldhedens städserviceGuldhedens Städservice i Göteborg är en av Göteborgs mest kundvänliga städfirmor, det vågar vi påstå. Välutbildad personal, rak och lättbegriplig kommunikation av priser och städtjänster, transparens och öppenhet med alla medarbetares identitet och bakgrund…är några av egenskaperna som vi motiverar detta ställningstagande med.

Du kan läsa mer om denna städfirma på denna sida om Guldhedens Städservice

Städpojkarna

Städpojkarna i Göteborg

Städpojkarna är en av få certifierade och auktoriserade städfirmor i Göteborg som har över 30 års erfarenhet inom sitt gebit. Här talar vi alltså om ett företag som månar om långsiktiga kundrelationer, och som gör detta begrepp till något mycket mer än bara en poänglös marknadsföringskliché.

Läs mer på denna sida om Städpojkarna

V Städ AB

V Städ i GöteborgDetta är en synnerligen välrenommerad och väletablerad städfirma som utför städuppdrag på flera orter i Västra Götaland med omnejd; kontoren finns i Göteborg, Alingsås och Vänersborg. Framförallt är V Städ AB en resurs för alla företagare som letar efter städfirmor i Göteborg som har de egenskaper vi kräver för att kallas prisvärda.

Läs mer här om V-städ

Städbolaget

städbolaget göteborgStädbolaget AB har flera egenskaper som vi på Städning Göteborg tycker om, bland annat både bredd och erfarenhet av sin bransch. Bredden finns i det stora utbudet av städtjänster, både för privpersoner, organisationer och företag. Och erfarenheten finns där mot en fond av tusentals städtimmar varje år.

Läs mer om Städbolaget AB

Ibland kan det vara skönt att vända sig till en leverantör av städtjänster och både dessa städföretag kan erbjuda ett vidsträckt utbud av hushållsnära tjänster såsom flyttstädning, fönsterputning, trappstädning och mycket annat.