Städpojkarna

Städpojkarna
StädpojkarnaStädpojkarna är en av få certifierade och auktoriserade städfirmor som har över 30 års erfarenhet inom sitt gebit. Här åsyftar vi också ett företag som månar om långsiktiga kundrelationer, och som gör detta begrepp till något mycket mer än bara en uttjatad marknadsföringskliché.

Faktum är att ett av Städpojkarnas allra äldsta kundkonrakt har fortgått sedan 1981, vilket är ett bevis många saker, bland annat: kundlojalitet, kvalitet, punktlighet och prisvärdhet, inte minst. Med utgångspunkt i Västra Frölunda kan Städpojkarna bistå både dig som företagare, som privatperson eller som respresent för offentlig sektor eller organisation i Göteborg med omnejd.

Vi skulle kort och gott kunna påstå att Städpojkarna kan ta hand om det mesta inom städning utan att rodna. Hushållnära tjänster, liksom hemstädning, trappstädning, flyttstädning, fönsterputsning, mattstädning och vård av golv.

Att Städpojkarna är ett auktoriserat städföretag innebär att det är Almegas serviceentreprenörer som godkänt Städpojkarna utifrån fastställda krav på personalens utbildning, på miljöarbetet i företag, på ansvarsförsäkring, skatter, arbetsgivaravgifter och att personalens alltid kan legitimera sig. Tryggt, seriöst och säkert till bra priser – därför är städpojkarna en av Göteborgs allra mest uppskattade städföretag.


Hemsida: www.stadpojkarna.se
Epost: alma@stadpojkarna.se
Telefon: 031/190190
Röster: [ratings]

Fler alternativ:

  • V-städ
  • Städgruppen
  • Städbolaget AB