Trappstädning i Göteborg – guide till firmorna som levererar!

Trappstädning – guide till firmorna som levererar!

En bra trappstädning handlar till viss del om representation. Att göra ett gott intryck. Men också om hygien och säkerhet. En smutsig, illa städad trappuppgång utgör en säkerhetsrisk, speciellt under våra kyliga månader då risken för halka är stor. Sålunda. Du letar efter en städfirma som kan fixa er trappstädning. Du vill ha ett bra pris. Du vill ha en seriös service. Du vill ha pålitlighet och punktlighet. Du vill med andra ord ha en fullgod och prisvärd trappstädning i Göteborg. Vad göra?

Det första är såklart att fylla i offertförfrågningen här till höger och välja trappstädning i listan över tjänster. Då kan du snabbt få flera offerter att välja mellan.

Eller rättare: flera städfirmor samtidigt. Som sen återkommer till dig med offert. Och sen kan du komparera priser och förfarande. Eftersom de flesta vill beställa trappstädning under en längre tid, kan det vara bra att ta med detta i specifikationen för uppdraget. Många städfirmor sätter helt olika priser beroende på vilket tidsperspektiv det handlar om.

Få valuta för pengarna med en professionell leverantör

Som representant för en bostadsrättsföring eller hyresgästförening, eller som hyresvärd, är det givetvis viktigt att du får valuta för pengarna; vårt tips är att du alltid, med få undantag, anlitar en etablerad firma, som kan sköta trappstädningen med stringens.

V Städ i GöteborgVill du ha ett par direkt tips för dylik städning kan vi nämna V Städ. Här får du välstädade trappor som bidra till ökad trivsel för boende och ger ett positivt intryck för alla besökare och, inte minst, en städfirma som tar punktlighet och struktur på högsta allvar. V Städ för alltid en loggbok över sin trappstädning och låter dig som kund få veta i god tid i förväg när städningen kommer att ske.

guldhedens städserviceVi vill även tipsa om Guldhedens Städservice som skriver såhär om sina tjänster för trappstädning Göteborg:

”För att underlätta arbetet för vår personal använder vi den senaste städutrustningen som ger bra resultat samt bra ergonomi […] För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg och säker när du anlitar oss, därför skräddarsyr vi ett komplett och tydligt städschema, där ni och de boende kan se när och vad som skall utföras.”