V Städ AB

V Städ AB
V Städ i GöteborgDet förstås en allmän konsensus bland både privatkunder och företagskunder att man alltid sikter på att anlita en städfirma som både är seriös och prisvärd. Två kriterier som V Städ AB uppfyller med råge.

Detta är nämligen en synnerligen välrenommerad och väletablerad städfirma som utför städuppdrag på flera orter i Västra Götaland med omnejd; kontoren finns i Göteborg, Alingsås och Vänersborg. Framförallt är V Städ AB en superresurs för företagare. Tjänster? Ja, vad sägs om kontorsstädning, butiksstädning, byggstädning, flyttstädning Göteborg, trappstädning, vaktmästeri och kontorsservice? För att nämna en bråkdel av vad denna städfirma kan hjälpa er med.

I detta digra smörgåsbord av städtjänster finns även fönsterputsning, storstädning och, inte minst, golvvård, vilket V Städ för betecknas som något av experter på. Lägg därtill en välutbildad personal, ett engagerat miljötänkande, en kvalitetssäkrad verksamhet med flera ISO-certifikat och 240 tillgängliga anställda städare, så har du summa summarum en av Göteborgs allra bästa resurser för städning och städhjälp oavsett vad eller vem du jämför med.


Hemsida: www.vstad.se
Epost: info@vstad.se
Telefon: 031/209585
Röster: [ratings]

Fler alternativ:

  • Städgruppen
  • Guldhedens Städservice
  • Eriksbergs Städ